Kolding Tæppetanter

Det var en meget hyggelig aften i går sammen med Kolding Tæppetanter, der er en nyetableret gruppe, men allerede i fuld sving med 18 medlemmer, der syr puttetæpper til børn på julemærkehjem.

Deres mål på længere sigt er at sy tæpper til børnene på det 5. julemærkehjem, som ikke eksisterer endnu, men som ildsjæle i Kolding i samarbejde med Julemærkefonden er fuldt sving med at samle penge ind til, og som skal ligge i Kolding.

kolding tt 5

De har fået dejlige lokaler stillet til rådighed i KUC midt i Kolding, hvor der er god plads til de flittige “tanter”, der allerede på 2 måneder er kommet godt i gang med at sy tæpper.

kolding tt

De havde inviteret mig til at komme og fortælle om Projekt Puttetæpper, som foreløbig modtager de tæpper, de syr, og de fik hele historien om start og udvikling i det dejlige projekt!

kolding tt 2

Denne aften havde de medbragt 7 færdige puttetæpper, som jeg fik med hjem til videre formidling. Og derudover var der mange flotte toppe til tæpper, som nu skal quiltes.

kolding tt 7

De er så heldige, at 3 erfarne tæppetanter har startet gruppen op, og nu er der både dygtige patchworkere og nybegyndere med. Det er så flot, hvad de har nået indtil nu:

kolding tt 8 top kolding tt 4 kolding tt 3 De har modtaget en hel del stof fra forskellige, det kan de opbevare i skabe i lokalerne, og vælge det, de kan bruge.

Og inden længe får de endnu en stor donation af stof, som Projekt Puttetæpper modtager fra en mangeårig quilter. Det kan der blive mange tæpper ud af, og jeg er sikker på, at det havner det helt rigtige sted!

Skriv en kommentar