Fejlagtigt rygte om Projekt Puttetæpper

VIGTIGT! Vi er blevet gjort opmærksom på, at der verserer et rygte om, at Projekt Puttetæpper er lukket ned!
Intet kan være mere forkert!
Projekt Puttetæpper har aldrig været mere aktivt.
Som skrevet før jul 2014, har vi fået bekræftet, at de 4 julemærkehjem i Danmark modtager så mange tæpper, at ALLE børn på alle 4 hjem modtager et tæppe som gave i forbindelse med deres ophold!
Og Projekt Puttetæpper har modtaget en stor penge-donation og flere store stof-donationer, som vil komme alle tæppetanter til gode.
Så tro ikke på det rygte! Hjælp os med at aflive rygtet og bak op om Projekt Puttetæpper, så vi stadig kan glæde børnene med puttetæpper!

Det er meget ærgerligt med den slags rygter, for det bliver tit hængende, selv om det bliver dementeret. For et par år siden hørte vi et andet rygte, der gik ud på at “Kildemose var ved at drukne i tæpper!” – hvis man fik den opfattelse, ville nogle måske stoppe med at sy tæpper. Det var selvfølgelig ikke sandt, for Kildemose (der er det mindste hjem) deler et evt. overskud af tæpper med Julemærkehjemmet Skælskør, der har mange flere børn. Så alle tæpper bliver givet til et barn!

Hilsen fra Styregruppen/ Rita, Lene, Karin og Hanne.

2 kommentarer til “Fejlagtigt rygte om Projekt Puttetæpper”

  1. Hvor er det ærgerligt, at der findes personer, som har i sinde at ødelægge et godt projekt. Jeg er dog overbevist om, at de fleste, der syr blokke til puttetæpper eller færdige tæpper, også læse jeres indlæg og derfor ikke lader sig skræmme til at stoppe med at sy til dette gode projekt. Jeg ønsker projekt puttetæpper rigtig god vind fremover.
    Mange venlige hilsener
    Kirsten

    • Tak for din velmenende kommentar, Kirsten! Jeg tror, jeg har fundet frem til, hvordan det rygte er opstået, og det ser ud til, at det er en person, som har blandet nogle ting sammen og har viderebragt noget, der ikke har med Projekt Puttetæpper at gøre, som om det var det, det drejede sig om! Ak ja, det kan man ikke gardere sig imod! Vi må bare håbe, at vi har fået bremset det falske rygte! Tak for din sympati!

Skriv en kommentar