56 tæpper til Fjordmark

52 puttetæpper og 4 sengetæpper er i dag bragt til Fjordmark, hvor børnene selv var med til at pakke dem ud og – traditionen tro – lægge dem ud på gulvet i den højloftede hal, hvor det er godt at fotografere dem fra “balkonen”:

fjordmark 1

Det er svært at få alle tæpperne med på ét billede, når der er så mange, så her er de fra flere vinkler:

fjordmark 7fjordmark 4

En af de pædagoger, der hjalp børnene, fik en god idé og lod nogle af dem holde tæpper op foran de store vinduer:

fjordmark 2

Børnene var begejstrede for tæpperne og hjalp også til med at pakke dem sammen:

fjordmark 5

fjordmark 6

Det er altid en skøn oplevelse at besøge Fjordmark – og de andre julemærkehjem – og jeg hørte, at der også er forskellige grupper, der kommer på besøg og får en kop kaffe eller et lækkert måltid med et glas vin, selvfølgelig modbetaling, samt en rundvisning af nogle børn. Det lyder spændende! Og der er næsten altid nogle imellem gæsterne, der fortæller, at de er tæppetanter! Forleden var der én, der kunne genkende det sengetæppe, hun havde syet sammen med Projekt Puttetæpper i 2008.

Skriv en kommentar