En dejlig oplevelse i Korsør

kreativ marked korsør 5Projekt Puttetæpper var inviteret til at deltage i Kreativ Midsommer Marked i Korsør i denne weekend. Det blev en dejlig oplevelse:

kreativ marked korsør 2

Rita og Hanne fra styregruppen deltog sammen med Lisbeth Adrian fra Køge og havde fået fine lokaliteter til rådighed for udstilling og salg af mønstre

kreativ marked korsør 1

Det har længe været et ønske at kunne få flere kontakter på Sjælland, og der er også mange tæppetanter, der har spurgt, om vi ikke kunne komme andre steder end i Jylland og Fyn.

kreativ marked korsør 3

Og her var vi oven i købet naboer til Julemærkehjemmet Skælskør, der solgte lodder til lotteri og andre ting. Det var meget hyggeligt! Vi havde 58 puttetæpper med, som Henrik fik med til Skælskør

Der var stor interesse fra de besøgende vedr. puttetæpperne, mange havde (mærkværdigvis) ikke hørt om projektet før, men synes, det er et flot projekt, og vi solgte også mange mønstre til årsblokken.

Og vi fik flere kontakter til indleveringsstede for puttetæpper – derom senere.

Vi modtog også nogle ualmindelig flotte toppe til montering, og “Evighedsblokke” mm.

Så det er helt sikkert, at vi gerne deltager igen næste år, hvor det vil være Lisbeth, der repræsenterer Projekt Puttetæpper og selv finder sine hjælpere.

På messen deltog mange butikker i det flotte “Kulturhus”

kreativ marked korsør 6

kreativ marked korsør 7

Og der var både en flot tombola med meget fine præmier, syet af lokale patchworkgrupper, en god café, kaffestue og kurser.

Til lykke med den fine debut, som blev godt besøgt både lørdag og søndag!

Skriv en kommentar