36 puttetæpper + 1 auktionstæppe + masser af hyggesokker til Fjordmark

En hurtig og nem tur til Kollund med 36 puttetæpper + 1 tæppe, der må sælges på auktion + en stor sæk hyggesokker.

210915 36 tæpper på Fjordmark 3

Nogle børn hjalp med at pakke ud og lægge tæpperne ud på gulvet – jeg morer mig hver gang et tæppe bliver lagt med bagsiden opad, fordi en dreng synes, at de flotte solsikker på bagsiden må være det flotteste!

210915 36 tæpper på Fjordmark 5

Se lige – det er jo blyanter!

210915 36 tæpper på Fjordmark 6Det er jo fine tæpper! Jeg kan godt forstå, at forældrene også bliver meget benovede, når børnene her på Fjordmark får tæpperne, som de selv har valgt efter deres egen smag og må tage dem med hjem i forbindelse med en forældre-besøgs-dag, som jeg fik fortalt i dag. På de andre julemærkehjem har de andre skikke i forbindelse med afleveringen.

Jeg er såmænd lige så glad, som børn og pædagoger, når jeg afleverer sådan en stak!

Det er det hvide tæppe øverst til højre, som er skænket til at sælge på auktion ved en velgørenhedsmiddag, hvor der samles penge ind til støtte.

Skriv en kommentar