Puttetæppemønster 2016 “Georgia”

Det nye puttetæppe-mønster for 2016 “Georgia” er klar!

hanne blok 7

Styregruppen har øvet sig og har syet nogle blokke efter mønsteret, både for at se, hvordan den kommer til at se ud, og for at vise den frem.

hanne blok 5

For at kunne sætte blokke, syet af forskellige, sammen til kønne tæpper, har vi valgt nogle anbefalinger med hensyn til farver. De fremgår af mønsteret, ligesom målene.

hanne blok 1

Men der er som altid masser af muligheder for at bruge sine rester.

hanne blok 4

I alle de 19 år, siden Projekt Puttetæpper startede, har det været et mål, at man kan bruge sine rester – at mønsteret ikke indebærer “faldgruber”, som kan give problemer med syningen – og det mener vi også, mønsteret “Georgia” for 2016 opfylder.

hanne blok 6Vi håber, at I synes det samme og har lyst til at sy en eller flere blokke! Og at mange vil købe mønsteret for 20 kr og sy mange blokke.

karin 6 blokkeHvis I syr så mange blokke, at der er nok til et helt tæppe, og syr dem sammen til en top eller gør det færdigt til et tæppe – ja, så bestemmer I selv, hvordan farverne skal være. Men hvis det er enkelt-blokke, skal de kunne sys sammen med de blokke, som andre har syet, og så er det vigtigt, at mål og farver er, som anvist i mønsteret.

hanne 4 blokkeMønsteret vil blive solgt på forskellige messer – første gang på Håndarbejdsmessen i Lillebælthallerne, Middelfart, 18. – 20. marts.

Derefter på Quiltefestivalen i Aulby i maj, Kreativ Midsommer Messe i Korsør i juni og DPF’s Træf i Odense i august.

Man kan også allerede fra i dag sende en frankeret svarkuvert (8 kr B-post) + 20 kr i frimærker til én af os i styregruppen (se adresser under “Om Puttetæpperne), så bliver mønsteret sendt straks.

Vi ved, at der er mange, der venter og gerne vil i gang. De færdigsyede blokke skal være sendt til den adresse, der er trykt på mønsteret, inden 1. februar 2017 – så der kan sys mange! Man må også meget gerne aflevere færdige blokke til os på de messer, hvor vi er til stede.

HUSK: hver eneste syede blok indgår i et tæppe, der gives som gave til et barn på et julemærkehjem i Danmark.

Skriv en kommentar