Bestilling af årsmønster

De Post Danmark ikke længere tillader brug af frimærker som betalingsmiddel, f.eks. ved køb af pakkelabels til brug ved forsendelse af materialer eller færdige tæpper (undtagen ved modregning af 20% af frimærkernes værdi), ser vi os nødsaget til at ændre proceduren ved forsendelse af mønstre. Man kan derfor ikke længere købe mønsteret ved at sende en svarkuvert og 20 kr i frimærker, som vi har brugt i mange år!

Ny procedure ved bestilling af årsmønster til forsendelse:
Du kan få mønsteret sendt, hvis du sender en e-mail til én i styregruppen (se adresser I “Om puttetæpperne”). Du skal oplyse din adresse, og om du vil betale via Mobilepay eller Netbank. Du modtager herefter et telefon nummer til Mobilepay eller et kontonummer til vores netbank.

Du betaler 30 kr., der dækker mønsteret + B-porto + kuvert.

Derefter sendes mønsteret til dig. Hvis du gerne vil have det nye mønster så snart, det er trykt, er du velkommen til at bestille det fra 1. februar.

Det vil ikke være muligt at få mønsteret sendt som PDF-fil eller at downloade mønsteret, da der er for stor risiko for fejl i mønsterets mål, når man selv printer det ud.

Vi beklager meget, at vi er nødt til at ændre dette, som ellers har fungeret fint. Men når vi ikke kan bruge frimærkerne som betalingsmiddel i forhold til Post Danmark, vil det være rent spild! Det har projektet ikke råd til! Og vi kan ikke se nogen grund til at betale Post Danmark 20% af frimærkernes værdi for at få dem vekslet til pakkelabels.

Eneste lyspunkt for jer er, at I sparer 1 x porto!

2 kommentarer til “Bestilling af årsmønster”

Skriv en kommentar