Viborg quiltere på besøg på Julemærkehjemmet Hobro med puttetæpper

240516 viborg patchwork i hobroTirsdag den 24. maj drog Anna, Inge, Jonna og Conny på tur til Julemærkehjemmet i Hobro. Det blev en dejlig oplevelse. Vi havde 7 puttetæpper med, som vi afleverede til stor glæde for hjemmet, da de var lige ved at løbe tør for tæpper.

240516 viborg patchwork i hobro 2Først fik vi en rundvisning på hele hjemmet af 2 friske drenge Karim og Niclas. Vi fik virkelig set det hele – lige fra køkken og værelser til vaskerum og fyrrum.

240516 viborg patchwork i hobro 3På værelserne kunne vi mange steder se, at der lå puttetæpper på sengene.Det var skønt at se.
Bagefter blev der serveret kaffe og boller for os sammen med en af medarbejderne. Hun fortalte om Julemærkehjemmet og svarede på alle vores spørgsmål.
Tak for en dejlig dag.

Her er de 7 tæpper, som Viborg Patchwork Forenings velgørenhedsgruppe har syet i fællesskab til børnene i Hobro:

1605 viborg patchwork 1Syet og quiltet på maskine af Viborg Patchworkforenings Velgørenhedsgruppe.Mellemfoeret er sponsoreret af Stoflageret i Viborg.

Det blå tæppe - syet i fælleskab, og quiltet af Anna.Syet óg quiltet på maskine af Viborg Patchworkforenings Velgørenhedsgruppe

1605 viborg patchwork 3Syet og quiltet på maskine af Viborg Patchworkforenings Velgørenhedsgruppe

1605 viborg patchwork 4Syet og quiltet på maskine af Viborg  Patchworkforenings Velgørenhedsgruppe. Mellemfoeret er sponsoreret af Stoflageret i Viborg.
Det turkis-blå stof modtog vi på sidste års Puttetæppetante-træf.

1605 viborg patchwork 5Blokkene er syet i fælleskab af alle medlemmerne i Viborg Patchworkforening.
Tæppet er samlet og quiltet i hånden af Viborg Patchworkforenings Velgørenhedsgruppe.

1605 viborg patchwork 6Tæppet er syet og quiltet på maskine af Viborg Patchworkforenings Velgørenhedsgruppe. Mellemfoeret er sponsoreret af Stoflageret i Viborg.
Det gule stof, som også er bagside, er sponsoreret af Mosters Stoffer i Lemvig.

1605 viborg patchwork 7Tæppet er syet og quiltet på maskine af Viborg Patchworkforenings Velgørenhedsgruppe.
Toppen er syet af de fat-quarters vi modtog på sidste års Puttetæppetante-træf.

En kommentar til “Viborg quiltere på besøg på Julemærkehjemmet Hobro med puttetæpper”

  1. Ej, hvor flot; men I er også en ihærdig gruppe, nød meget at deltage i sidste “Patchwork for alle” i Viborg og møde nogle af jer.

Der er lukket for kommentarer.