Et dejligt Tæppetante-træf! Vi kan godt selv!

tt træf 1 tt træf 2 tt træf 4Det har været en virkelig skøn dag med Tæppetante-træf i Hejnsvig, hvor 62 tæppetanter mødtes hos Birgith Lorenz, der sammen med sine hjælpere havde indrettet den maskuline hal med veteranbiler til et orgie af smukke patchworktæpper! Samt lavet dejlig mad til os.

tt træf 18 tt træf 17Desværre var Karen Ekmann blevet forhindret af en speciel opgave på sit arbejde – til egen store frustration. Hun ville vise nogle af sine tæpper og fortælle om restetæpper.

tt træf 9 tt træf 10 tt træf 11 tt træf 12    tt træf 16I stedet lavede vi vores eget “Show and Tell” / “Vis og fortæl”, hvor nogle tæppetanter på forhånd havde indvilget i at vise nogle af deres tæpper. Det viste sig at blive en stor succes! Vi kan jo godt selv 😉

tt træf 5 tt træf 6Sagen er, at når de allesammen kommer med favnen fulkd af tæpper, bliver de bredt ud over veteranbilerne, og det er både sjovt og dekorativt! Men man ser så ikke så meget af tæpperne, efterhånden som de hobes op over hinanden. Derfor var det rigtig dejligt med tæpperne tæt på.

tt træf 13 2 tt træf 14 2 tt træf 15 2

En helt særlig oplevelse var det at se Bodil Beo Beo’s fine quilts, som hun har lavet på bestilling til Fregatten Jylland og selv var på vej for at aflevere (da hendes erfaringer med forsendelse med Post Danmark var mildest talt dårlig og langvarig!)

tt træf 19Dækket med tæpper på de store borde lå  masser af donerede stoffer i alle afskygninger – små og store stykker, patchworkstoffer, skjortestoffer, denim, ternet og blomstret – alt muligt, og der var meget af det.

tt træf 20 tt træf 21 tt træf 22 tt træf 23 tt træf 24

Forventningerne var store, da spændingen blev udløst og tæpperne blev fjernet, så alle kunne forsyne sig!

Bordene var næsten som støvsuget, da tæppetanterne var færdige – det er så dejligt, at det kan blive brugt!

Der skal nok komme billeder af alle tæpperne også!

Tak allesammen! Vi glæder os allerede til næste år!

Skriv en kommentar