35 sengetæpper til Kildemose er tilmeldt!

Det er gået fantastisk hurtigt med tilmeldinger til at sy sengetæpper til Julemærkehjemmets Kildemoses nye box-madrasser!

I er nogle fantastiske mennesker, alle I søde tæppetanter og andre patchworkere, der vil hjælpe med dette éngangs-projekt!

Kildemose ønskede sig 24 sengetæpper til de 24 nye senge, og vi har forhøjet antallet, så der er nogle at skifte med, når de skal vaskes. Derfor har efterspurgt 35 sengetæpper, og det resultat er allerede nået.

Det er både tæppetanter, gamle og nye, og det er andre patchworkere, der har skrevet, at de gerne vil levere 1 el. 2 sengetæpper.

1 tæppe er allerede helt færdige, 1 er sendt og på vej til os.

Mange syr helt selv tæpperne, nogle syr toppe og vil gerne have mellemfor og bagsidestof. Og flere store UFO’er, som forskellige har doneret, men som var for store til puttetæpper, bliver nu gjort færdige af tæppetanter.

Vi har modtaget bagsidestoffer fra flere sider, men det er endnu ikke lykkedes at skaffe mellemfor til dem, der gerne vil have det. Vi prøver stadig!

Hold da helt op, hvor er det gået stærkt! Det er helt utroligt.

Hvis du gerne vil være med til at sy tæpper til alle de børn, der har ophold på et julemærkehjem i DK, er du særdeles velkommen til at sy puttetæpper, som børnene får som gave! Der er ingen begrænsninger 😉

Skriv en kommentar