90 puttetæpper!

Det var da helt utroligt! 90 tæpper har vi modtaget på DPF’s Træf i Odense lørdag og søndag – 50 lørdag og 40 søndag. Helt ærligt: med det store antal lørdag havde vi ikke forventet ret mange søndag! Men tæppetanterne kom lige fra morgenstunden med store poser fulde af tæpper.

Nu er det ikke nogen hemmelighed (heller ikke for DPF’s bestyrelse), at vi var kede af (eller skal vi sige møg-utilfredse) med den placering Projekt Puttetæppers stand havde fået, for den var meget svær at finde, bagest i udstillingshallen. Og vi hørte mange gange bemærkninger som “Vi kunne ikke finde jer” eller “Vi troede ikke, I var her!”.

Men tæppetanterne vidste selvfølgelig, at vi var der, og de fandt os også. Det var værre med alle dem, vi gerne ville have været opdaget af med vores flotte udstilling af tæpper. Vi håber, at vi næste år (som er vores 20 års jubilæum) får en bedre placering.

Men glæden kom med alle tæpperne. Det er virkelig festligt at se “tanterne” komme slæbende med store smil og tunge sække. Og vi fik sved på panden, med alt det, der skulle modtages, registreres og fotograferes.

1608 lotte klintEn særlig oplevelse var det, da en gruppe fra Grenaa kom med 17 puttetæpper!

De holder liv i deres lille klub ved at sy puttetæpper, og de blev på stedet optaget som tæppetanter, så de kan deltage i vores fælles aktiviteter fremover.

Her er deres dejlige tæpper:

patchwork grenaa 5patchwork grenaa 1patchwork grenaa 3patchwork grenaa 15patchwork grenaa 17 patchwork grenaa 16 patchwork grenaa 14 patchwork grenaa 13 patchwork grenaa 12 patchwork grenaa 11 patchwork grenaa 10 patchwork grenaa 8 patchwork grenaa 7 patchwork grenaa 6 patchwork grenaa 4 patchwork grenaa 2patchwork grenaa 9– prøv lige at se bagsiden på det sidste:

patchwork grenaa 9 bagsideDer kommer mange flere billeder i morgen.

Skriv en kommentar