4 tæpper fra Hejnsvig

Birgith Lorenz og hendes gamle veninde Åse Nielsen har syet 4 tæpper:

1610-aase-nielsen-og-birgith-lorenz1610-aase-nielsen-og-birgith-lorenz-bagÅrsblokke 2016 “Georgia” syet af Åse Nielsen, Grindsted. Quiltet og monteret med “Fix & færdig” af Birgith Lorenz, Hejnsvig – forside og bagside.

1610-aase-nielsen-og-birgith-lorenz-2 1610-aase-nielsen-og-birgith-lorenz-2-bagÅrsblokke 2016 “Georgia” syet af Åse Nielsen, Grindsted. Quiltet og monteret med “Fix & færdig” af Birgith Lorenz, Hejnsvig – forside og bagside.

1610-birgith-lorenz-og-beobeoSyet af Birgith Lorenz, Hejnsvig. Quiltet af Bodil Egebjerg, BeoBeo, Maribo. Bagsidestof doneret af Patchworkkælderen, Kolding.

1610-birgith-lorenz-og-beobeo-2Syet af Birgith Lorenz, Hejnsvig. Quiltet af Bodil Egebjerg, BeoBeo, Maribo.

Skriv en kommentar