De nye julemærker

Jeg synes, jeg er meget heldig! Jeg har i dag været med på Københavns Rådhus sammen med Rita, hvor Julemærkerne for 2016 blev afsløret!

311016-kbhvn-raadhus-1

Det var en helt utrolig hyggelig begivenhed, og det nye julemærke ark, tegnet af Per O. Jørgensen = Per O. er det bedste julemærke, jeg har set i mange år.

Prøv at se HER og HER hvor Per O. dejlige historie om julemærkets dyr også kan læses.

Julemærkerne kan købes mange forskellige steder, eller bestilles HER

311016-kbhvn-raadhus-2-mikkel

“Blomsterdreng” var Mikkel, som vi senere så en dejlig film om. Han har haft en rigtig god oplevelse og en flot effekt af sit ophold. Og han kommenterede selv, hvor var det rørende!

Vi var inviterede af Julemærkefonden, på vegne af Projekt Puttetæpper, til at være med til afsløringen, som blev foretaget af Kronprinsesse Mary og tegneren Per O.
Det var en stopfuld festsal, ikke mindst stopfuld af fotografer! Jeg var så heldig, at jeg havde en af de reserverede pladser på de 3 første rækker – men fotograferne og deres store stativer var ikke så nemme at se udenom! Se selv:

311016-kbhvn-raadhus-3-mary311016-kbhvn-raadhus-4-mary311016-kbhvn-raadhus-5-mary-og-per-oAfsløringen af det meget flotte julemærke 2016. (Hvis nogen synes, der er noget bekendt ved nakken til højre, er det Thomas Evers Poulsen!)

Menuen var komponeret af en nydelig ung mand, Frederik, som havde været på Fjordmark og efterfølgende var blevet udlært som kok på Restaurant Bind i Sdr. Jylland, og derefter havde aftjent sin værnepligt som kok på Kongeskibet Dannebrog! Det var lækre rug-sandwichboller med sundt fyld og forskellig frugt.

Og mens vi forsynede os, snakkede Mary med forskellige – f.eks. mig !

311016-moede-med-mary

Mary har fået en ny fan! Hvor er hun dog utroligt smuk! og hvor er hun sød og venlig. Man mærker, at hun interesserer sig for de mennesker, hun snakker med og de sager, de har med at gøre. Det var ikke “goddag-og-farvel”, nej hun ville gerne vide noget om tæppetanterne og deres arbejde med tæpperne til børnene. Det var en fornøjelse!

311016-kbhvn-raadhus-7-tour-de-taxa

Sidste punkt på programmet var overrækkelse af denne kæmpecheck (i mere end én forstand) fra Tour de Taxa, som cyklede 871.593 kr ind til Julemærkefonden. Checken overrakte Thomas Evers Poulsen til Søren Ravn Jensen, Julemærkefondens direktør.

Opfordring: køb de flotte julemærker eller andre ting – der er meget forskelligt – og støt driften af julemærkehjemmene. Vi hørte, at indtægterne ved salg af julemærker kun dækker driften af ét julemærkehjem. Resten af pengene skal skaffes på andre måder!

Skriv en kommentar