Super flotte tæpper fra Birgith og Aase

Birgith Lorenz, Hejnsvig har syet 2 meget flotte tæpper og monteret 1 tæppe, som hendes 92-årige veninde har syet blokkene til med årsmønster 2016 Georgia. Jeg har fotograferet alle 3 tæpper + bagsider, der er så flotte, så man kan kalde dem vendetæpper! Jeg er sikker på, at børnene, der får dem, vil være meget begejstrede!

1612-birgith-lorenz-1Syet af Birgith Lorenz, quiltet og monteret med Fix & færdig – se bagside:

1612-birgith-lorenz-1-bag1612-birgith-lorenz-2Syet af Birgith Lorenz, quiltet og monteret med Fix & færdig – se bagside:

1612-birgith-lorenz-2-bag1612-aase-nielsen-og-birgith-lorenzSyet af 92-årige Aase Nielsen, Grindsted med årsmønster 2016 Georgia. Aase har en meget flot farvesans! Birgith Lorenz har quiltet og monteret med Fix & færdig, se bagside:

1612-aase-nielsen-og-birgith-lorenz-bag

Gem

Skriv en kommentar