God jul og godt nytår!

En rigtig dejlig jul og et godt nytår ønskes alle tæppetanter, monteringstanter og andre, der bidrager til, at Projekt Puttetæpper kan give alle børn, der har et ophold på et julemærkehjem i Danmark, et personligt tæppe i forbindelse med deres ophold.

Styregruppen har sendt Julebrev 2016 til alle tæppetanter og monteringstanter før jul. Vi har sparet på portoen og sendt de fleste med e-mail. Vi vil hellere bruge pengene på stof end på porto!

Dem, vi ikke har mailadresse på, har fået julebrevet med Post Nord (håber vi da!)

Hvis du ikke har fået det, er det måske, fordi vi ikke har din mailadresse? Den vil vi rigtig gerne have.

2017 er 20-års jubilæums året, og det vil vi fejre på Tæppetante-træf 10. juni samt på Dansk Patchwork Forenings Træf 26. – 27. august i Skærbæk.
Jubilæumstæpper 1997 – 2017 er ved at blive syet – med de enkelte årsmønstre! Det bliver flot!

Vi glæder os meget til dette jubilæumsår! Jeg kan ikke lade være med at tænke, at det helt fantastisk, at det projekt, der startede i 1997 af Birgit og Marianne Glüsing med det mål, at børn på Julemærkehjemmet Kildemose – dengang 14 børn ad gangen, ikke bare stadig eksisterer, men også har vokset sig så stort, at alle børn på alle 4 julemærkehjem nu får et tæppe hver – ialt ca 750 tæpper pr. år! Og vi tror på, at børnene på Liljeborg i Roskilde, der åbner til august for 40 børn ad gangen, også får tæpper – et lager af tæpper er allerede under opbygning!

Tak for indsatsen til alle, der syr og monterer, alle der bidrager med stof og alle de gavmilde sponsorer af penge til vat og bagsider!

Skriv en kommentar