Igen en god dag på Håndarbejsmessen.

Trods lidt for lave besøgstal på messen har Projekt Puttetæpper gode dage!

Vi sælger en hel del mønstre, og vi inkasserer tilfredshed med årets puttetæppemønster. Der er også flere nye, der køber mønsteret og gerne vil deltage i syning af blokke.

Og en mangeårig tæppetante, der har syet mange flotte tæpper, men nu ikke magter det mere, får nu mønsteret, som hendes veninde købte til hende, så hun kan sy blokke, det er overkommeligt, og vi skal nok sy dem sammen og quilte dem til tæpper. Det var veninden sikker på, at hun ville blive glad for.

Som noget helt særligt fik vi også en ny monteringstante, idet en besøgende henvendte sig og spurgte, om vi manglede nogen til at quilte tæpper – for hun har sin egen long-arm-quiltemaskine? Ja, det var da helt perfekt! Så hun fik allerede den første pakke med hjem, indeholdende en sød top, mellemfor og bagsidestof! Det håber vi at få meget ud af – og hun var rigtig glad!

Vi er på Håndarbejdsmessen igen i dag fra kl 10 – 16.

Skriv en kommentar