Puttetæpper sælges IKKE!

Misforståelser skal undgås! Derfor dette:

Julemærkefonden har været på Livsstilsmesse på Ledreborg, hvor de har solgt små patchworktæpper. Desværre er der nogle, der har forstået det sådan, at det er puttetæpper, der blev solgt. Det er det helt sikker IKKE! Puttetæpperne bliver aldrig under nogen omstændigheder solgt! Lad os lige slå det fast med 7-tommer søm!

Sidste år donerede Sussan Skov-Pedersen 78 fine små tæpper, vægtæpper og løbere, som måtte sælges til fordel for Julemærkefonden, som driver alle julemærkehjemmene og dermed til gavn for børnene. Det var alle tæpper, der var for små til puttetæpper.

Vi har andre gode eksempler på, at tæppetanter syr meget store eller små tæpper, som de ønsker at støtte Julemærkefonden med, og som derfor sælges på auktion ved velgørenhedsarrangementer – men altså ikke puttetæpperne!

For en ordens skyld: Julemærkefonden og Projekt Puttetæpper er ikke “blandet sammen” – der er tale om særskilte donationer direkte til Julemærkefondens drift at hjemmene.

Fortæl gerne dette videre til andre tæppetanter!

Skriv en kommentar