20 års jubilæumsudstilling på TRÆF 2017 i Skærbæk

 

træf 2017Projekt Puttetæpper fejrer 20 års jubilæum i 2017, og Dansk Patchwork Forening har sat et særskilt lokale af til vores jubilæums udstilling. Forskellige tæppetanter har syet 21 puttetæpper med årsmønstrene fra de 20 år (der var 2 mønstre det første år, derfor 21 tæpper). Tæpperne er kun blevet vist én gang, nemlig på Tæppetante-træf i Hejnsvig 10. juni. Det er derfor en helt frisk udstilling, som vi håber, at mange vil se. Det er helt umuligt at gætte på, hvor mange, der har leveret årsblokke i årenes løb, men det er i ti-tusindevis! Denne gang er det én tæppetante pr. årstæppe, men mange vil kunne huske blok-mønstrene fra de 20 år.
Projekt Puttetæpper årlige stand på Træffet findes sammen med udstillingen.
Vi glæder os til at se MANGE patchworkere på udstillingen / standen.

Skriv en kommentar