TRÆF 2017 i Skærbæk

træf 2017

Så pakkes der til TRÆF i Skærbæk!
Projekt Puttetæpper har i anledning af vores 20 års jubilæum en særskilt udstilling med puttetæpper syet efter de 21 årsmønstre (2 mønstre det 1. år), som forskellige tæppetanter har syet.
Samme sted har Projekt Puttetæpper en stand med salg af årsmønstre, hvor vi også gerne modtager færdige tæpper og syede årsblokke 2017 “Musetrappe”.
Vi glæder os meget til at se alle!!!

4 kommentarer til “TRÆF 2017 i Skærbæk”

  1. Jeg vil så frygtelig gerne se alle tæpperne fra de sidste 20 år, som bliver udstillet. Jeg har desværre ikke mulighed for at komme til Skærbæk. Kunne det tænkes, at I vil vise dem på galleriet for projekt puttetæpper? Venlig hilsen Kirsten

        • Desværre kan vi kun vise billeder af tæpper fra 2010, som du kan se på galleriet. De første mange år var der kun papirbilleder – og dem har vi i store ringbind – derefter fik vi mulighed for at sætte billeder på PDF’s hjemmeside i 2003, som du kan læse i “Historien” http://www.puttetaepper.dk/?page_id=17 , men billederne fra 2003 – 2009 forsvandt på et tidspunkt, hvor man i den daværende bestyrelse mente, det fyldte for meget! Heldigvis har vi fået lov at fortsætte, og vi sætter løbende billeder ind. Sidst alle de tæpper, vi modtog på Træf 2017.

Skriv en kommentar