Hilsen fra Kildemose

050917 kildemose 800                                                                                        Kildemose den 5. sep. 2017

Kære alle putte tæppe tanter.

På Julemærkehjemmet Kildemose havde vi i fredags besøg af Hanne Schrøder, der medbragte 48 skønne puttetæpper samt 2  flotte sengetæpper.  Nu har vi igen et lille lager af puttetæpper, så vi har mulighed for at matche puttetæpperne med børn, der ”passer til tæppet”. Vi hører af og til børn spørge: ” Hvordan ved tæppe tanterne lige hvordan jeg er ? , de er så dygtige til at sy tæpperne så de lige passer til vores personlighed” 😉

Vi har nu sengetæpper til alle sengene på Kildemose, og det liver dejligt op på værelserne, med de mange farvestrålende sengetæpper.  En stor tak til alle jer, der har bidraget med at sy sengetæpper.

For ca. 3 uger siden stod der pludselig en stor ung mand med fuldskæg i min dør ind til kontoret, jeg hilste, og han kiggede forundret på mig. ” Kan du ikke kende mig ?” spurgte han, og jeg måtte indrømme, at jeg ikke lige kunne huske at han hed Toke.   Toke var på Kildemose for ca. 7 år siden (og ca. 850 børn siden) han fortalte om, hvor meget opholdet havde betydet for ham, og da jeg spurgte, om han stadig havde sit putte tæppe sagde han: ” Selvfølgelig har jeg mit tæppe, og jeg er så glad for det,  at jeg ville sætte det i glas og ramme hvis jeg havde råd ”.

Det er ikke kun de nuværende børn, der bliver rigtig glade for deres putte-tæpper, men vi oplever ofte at tidligere elever fortæller, hvor meget tæppet har betydet for dem. Så en kæmpe tak til jer alle, der støtter os i vores hjælpearbejde med børnene ved at sy putte-tæpper !

Mange glade hilsner

Lene Schou

 

Skriv en kommentar