Sengetæpperne i brug på Kildemose

For 1 uge siden, da jeg besøgte Kildemose i Ølsted, spurgte Lene, om jeg havde lyst til at se de sengetæpper, vi syede til værelserne sidste år. Og det ville jeg selvfølgelig meget gerne.

Det var ikke alle værelserne, jeg så, men her er 19 af de 35 sengetæpper, vi har syet. Det var meget hyggeligt at se dem i brug.

På nogle af værelserne og på vægge på gange og trapper hænger der tæpper af ældre dato – fra Projekt Puttetæppers første år.

kildemose sengetæppe 4kildemose sengetæppe 13 kildemose sengetæppe 12 kildemose sengetæppe 11 kildemose sengetæppe 10 kildemose sengetæppe 9 kildemose sengetæppe 8 kildemose sengetæppe 7 kildemose sengetæppe 6 kildemose sengetæppe 5 kildemose sengetæppe 3 kildemose sengetæppe 2 kildemose sengetæppe 1kildemose sengetæppe 19 kildemose sengetæppe 18 kildemose sengetæppe 17 kildemose sengetæppe 16 kildemose sengetæppe 15 kildemose sengetæppe 14Ialt blev der syet 38 sengetæpper, heraf har Fjordmark fået de 3. Alle 38 sengetæpper kan ses i dette album: Sengetæpper til Kildemose

Skriv en kommentar