7 tæpper fra Lene Hansen og Anna Marie Andersen

Lene Hansen har syet 7 toppe, som Anna Marie Andersen har monteret og quiltet:

1803 lene hansen og anna marie andersen 1Syet af Lene Hansen, Juelsminde. Monteret og quiltet af Anna Marie Andersen, Odense. Mellemfor sponseret af LB-foreningen.

1803 lene hansen og anna marie andersen 2Syet af Lene Hansen, Juelsminde. Monteret og quiltet af Anna Marie Andersen, Odense. Kantstof doneret af Bøgelund Patchwork Strib. Bagsidestof doneret af Patchwork Oasen, Skjern. Mellemfor sponseret af LB-foreningen.

1803 lene hansen og anna marie andersen 3 Syet af Lene Hansen, Juelsminde. Monteret og quiltet af Anna Marie Andersen, Odense. Mellemfor sponseret af LB-foreningen. Bagsidestoif doneret af Bøgelund Patchwork, Strib.

1803 lene hansen og anna marie andersen 4Syet af Lene Hansen, Juelsminde. Monteret og quiltet af Anna Marie Andersen, Odense. Mellemfor sponseret af LB-foreningen.

1803 lene hansen og anna marie andersen 5Syet af Lene Hansen, Juelsminde. Monteret og quiltet af Anna Marie Andersen, Odense. Mellemfor og bagsidestof sponseret af LB-foreningen.

1803 lene hansen og anna marie andersen 6Syet af Lene Hansen, Juelsminde. Monteret og quiltet af Anna Marie Andersen, Odense. Mellemfor sponseret af LB-foreningen. Bagsidestof doneret af Bøgelund Patchwork, Strib.

1803 lene hansen og anna marie andersen 7Syet af Lene Hansen, Juelsminde. Monteret og quiltet af Anna Marie Andersen, Odense. Mellemfor sponseret af LB-foreningen. Kanter og bagsidestof doneret af Bøgelund Patchwork, Strib.

Skriv en kommentar