En hyggelig og vellykket præsentationsrunde!

Nu har en række tæppetanter sluttet runden af præsentationsbesøg i 15 butikker landet over, hvor vi har præsenteret Puttetæppemønster 2018 “Flyvende firkanter”.

Vi er blevet taget vældig godt imod, både af butikejere og kunder. Mange har været glade for at få demonstreret det lille “fif” til at sy blokken på maskine, og vi håber, at der kommer mange blokke tilbage!

Det har været spændende at komme ud i butikkerne i stedet for den messe i LIllebælthallerne, der er aflyst. Så vi vil helt klart overveje, om vi skal gøre sådan igen en anden gang.

De sidste 3 dage har Birgith Lorenz og Hanne Hector Schrøder været i Patchworkkælderen i Kolding som en del af Quiltrally Syd. Og der har ikke mindst været stor interesse i at se, hvordan man syr Fix & færdig / Quilt-as-you-go, som Birgith har vist. Det klæder iøvrigt netop dette mønster rigtig godt at montere på denne måde.

Tak til alle butiksejerne for jeres imødekommenhed og forkælelsen!

Skriv en kommentar