Små tæpper til salg på auktion

Til fordel for Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund holdes der hvert år i juni en gourmetmiddag på Restaurant Bind i Kollund. Restaurantens leverandører leverer madvarer gratis, tjenerne er lokale kendisser, f.eks. borgmesteren, forstanderen på Fjordmark m.fl. Indtægterne går ubeskåret til driften af Fjormark!

Og nogle af indtægterne kommer fra en auktion, der holdes i aftenens løb, og hvor der ikke bliver “klattet” med beløbene!

Projekt Puttetæpper har flere gange bidraget med salgsemner – ikke med puttetæpper – men med dækkeservietter, små vægtæpper, meget store tæpper og babytæpper. De har givet meget store beløb på auktionen. F.eks. blev dette store tæppe, håndsyet af Birgith Lorenz, solgt for 7.500,- kr sidste år:

230317 birgith lorenz til auktionI år leverer vi nogle meget fine dækkeservietter, en flot løber, altsammen syet af tæppetanter, og disse 2 små fine tæpper, som Karin Christensen, Holbæk har syet færdige af UFO’er, vi har modtaget:

060618 karin christensen til salg fjordmark 060618 karin christensen til salg fjordmark 2

 

Skriv en kommentar