4 puttetæpper ud af én UFO fra Anne Marie Daugaard, Viborg

Lisbeth Lau Adrian skriver:
For længe siden fik vi en UFO fra Anne Marie Daugård, Viborg. Den har nu spredt sig til 4 eventyrlige tæpper: Det pink/lilla, med et babylagen som bund og en ternet skjorte som kant. Det grønne/røde, hvor en rest dug blev kanten. De store gule blomster i retro-stoffer bad så pænt om at vokse i en have, omgivet af høns. Det sidste: Jeg har længe drømt om at sy blomster bag et stakit – disse blomster samt taget er fra Anne Maries UFO. Alle øvrige stoffer er fra forskellige donationer, og Lærerstandens Brandforsikring har sponseret vat.

1807 anne marie daugaard og lisbeth adrian 1 1807 anne marie daugaard og lisbeth adrian 2 1807 anne marie daugaard og lisbeth adrian 3 1807 anne marie daugaard og lisbeth adrian 4

Skriv en kommentar