4 puttetæpper

Tove Vagtborg Jørgensen, Glostrup, har monteret og quiltet 4 puttetæpper, som er syet af andre:

1907 ingrid smed og tove vagtborg jørgensen 4Syet af Ingrid Smed, Havndal, monteret og quiltet af Tove Vagtborg Jørgensen, Glostrup. Mellemfor doneret af Hobbygården, Gassum

1907 ingrid smed og tove vagtborg jørgensen 1Syet af Ingrid Smed, Havndal, monteret og quiltet af Tove Vagtborg Jørgensen, Glostrup. Bagside doneret af Ingrid Smed. Mellemfor doneret af Hobbygården, Gassum.

1907 birthe damholt og tove vagtborg jørgensen 3Syet af Birthe Damholt, monteret og quiltet af Tove Vagtborg Jørgensen, Glostrup. Bagside doneret af Birthe Riemenschneider, Silkeborg. Mellemfor doneret af Hobbygården, Gassum.

1907 2018 blokke tove vagtborg jørgensen 22018-blokke syet af forskellige, monteret og quiltet af Tove Vagtborg Jørgensen, Glostrup. Bagside sponseret af LB-foreningen. Mellemfor doneret af Hobbygården, Gassum.

Skriv en kommentar