Quilt Rally i Vejerslev

D. 5. og 6. okt. var der Quilt Rally i Midt-/Nords Patchworkbutikker. Hannes Patchwork havde valgt at lave en tæppeudstilling i Vejerslev Kirke som en ekstra oplevelse – og det blev det! Hannes kunder udstillede 100 tæpper, og Projekt Puttetæpper var inviteret med, og vi havde 47 tæpper med. Der kom omkring 250-275 personer i kirken i løbet af de 2 dage – det var ganske overvældende. Det første billede viser et lille udsnit af puttetæpperne, der var placeret i sideskibet, det andet kundernes tæpper i hovedskibet, og det tredje billede er et puttetæppe. Prøv at lægge mærke til mønstret: i midten en firkant med små firkanter, uden på den en trekant på større firkanter, og yderst nok en trekant med endnu større firkanter – men tæppet skal næsten ses for at få den rigtige virkning. På det første billede ses til højre et lille udsnit af et af to tæpper, der er lavet med temaet FRED, de fineste små firkanter med broderier lavet i forbindelse med Verdens Broderidag.

2019 10 06 Vejerslev Kirke 1

2019 10 06 Vejerslev Kirke 2

 

2019010 06 Vejerslev Kirke 3

Skriv en kommentar