DPF Træf i Roskilde 2019

Projekt Puttetæpper deltagelse i Dansk Patchwork Forenings Træf 2019 i Roskilde blev en god oplevelse! Mange fandt vej til vores stand, og mange havde “bagage med” i form af 28 færdige tæpper, omkring 30 toppe, der skal monteres og quiltes, samt MEGET stof til nye tæpper. Der var sågar en (ikke ældre) dame, der fortalte os, at hun havde “testamenteret” alt sit stof til vores gode projekt – for ingen af hendes børn var interesseret i denne hobby!

Helt fra morgenstunden fik vi nogle meget smukke tæpper fra Inger Mortensen, Frederiksberg og Anne Marie Ridder, Køge, hvoraf 1 fra hver af de damer kom til at pryde vores borde under hele Træffet og blev meget beundret og fotograferet!

1908 anna marie ridder 1Syet af Anne Marie Ridder, Køge

1908 inger mortensen 1Syet af Inger Mortensen, Frederiksberg

Puttetæpper på Træf 2019

1908 træf 2019Projekt Puttetæpper har haft en fin 1. dag på Træf i Roskilde, hvor vi både har snakket med masser af interesserede, taget imod mange færdige puttetæpper og toppe, som nu skal finde quiltere, og vi har solgt mange årsmønstre samt imponerende mange brugte æpatchworkbøger, og på den måde fået dejlige penge i kassen til at købe mellemfor og bagsidestoffer for!

Vi fortsætter i morgen!

De første tæpper fra Træf

Så er vi klar til at modtage tæppetanter på Træf i Roskilde i morgen fra kl 9!

Og de første 8 tæpper er modtaget !

1908 mona schnefeldtSyet af Mona Schnefeldt, Korsør.

1908 birthe noulundSyet af nu afdøde Birthe Noulund, monteret og quiltet af Lisbeth Lau Adrian. Mellemfor doneret af Bankegaarden.

1908 inger stensgaardSyet af Inger Stensgaard, Egtved. Monteret og quiltet af Lisbeth Lau Adrian. Mellemfor doneret af Bankegaarden.

1908 lisa andersen 2Syet af Lisa Andersen, Skelskør. Monteret og quiltet af Lisbeth Lau Adrian, Lundby.,som også har doneret bagsidestof. Mellemfor doneret af Bankegaarden.

1908 lisa andersenSyet af Lisa Andersen, Skelskør. Monteret og quiltet af Lisbeth Lau Adrian, Lundby. Mellemfor  doneret af Bankegaarden.

1908 lisbeth adrian 125 huse! Syet af Lisbeth Lau Adrian.

1908 lisbeth adrian 2Syet af Lisbeth Lau Adrian, Lundby.

1908 marianne hvid degneboligDobbeltsidet tæppe syet af Marianne Hvid Degnbolig. Quiltet af Lisbeth Lau Adrian, Lundby.

1908 marianne hvid degnebolig side 2