Sengetæppe til Fjordmark

77 hanne petersenHanne Petersen, Horsens, har fundet en UFO frem fra skabet og lavet den færdig til et meget smukt sengetæppe, som hun håber vil glæde en – og flere – piger på Julemærkehjemmet Fjordmark. Sengetæpperne bliver liggende på værelset, så flere får glæde af dem under deres ophold.

Da der er overskud af sengetæpper til Julemærkehjemmet Liljeborg, som vi er ved at sy, har vi aftalt med nogle, at deres sengetæppe bliver afleveret på Julemærkehjemmet Fjordmark, hvor nogle af sengetæpperne, syet i 2008, er så slidt, at de ikke kan repareres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>