TRÆF 2017 i Skærbæk

træf 2017

Så pakkes der til TRÆF i Skærbæk!
Projekt Puttetæpper har i anledning af vores 20 års jubilæum en særskilt udstilling med puttetæpper syet efter de 21 årsmønstre (2 mønstre det 1. år), som forskellige tæppetanter har syet.
Samme sted har Projekt Puttetæpper en stand med salg af årsmønstre, hvor vi også gerne modtager færdige tæpper og syede årsblokke 2017 “Musetrappe”.
Vi glæder os meget til at se alle!!!

4 tanker om "TRÆF 2017 i Skærbæk"

 1. Jeg vil så frygtelig gerne se alle tæpperne fra de sidste 20 år, som bliver udstillet. Jeg har desværre ikke mulighed for at komme til Skærbæk. Kunne det tænkes, at I vil vise dem på galleriet for projekt puttetæpper? Venlig hilsen Kirsten

  • Kære Kirsten. Du kan tro, vi vil gerne vise alle de smukke jubilæumstæpper, som tæppetanter har syet til dette jubilæum med mønstrene fra de 20 år.
   Billederne kommer her på hjemmesiden og på galleriet lige efter Træffet.

   • Tak. Har set dem. Jeg synes de er så flotte, men det er alle de puttetæpper, som bliver lavet og vist på galleriet

    • Desværre kan vi kun vise billeder af tæpper fra 2010, som du kan se på galleriet. De første mange år var der kun papirbilleder – og dem har vi i store ringbind – derefter fik vi mulighed for at sætte billeder på PDF’s hjemmeside i 2003, som du kan læse i “Historien” http://www.puttetaepper.dk/?page_id=17 , men billederne fra 2003 – 2009 forsvandt på et tidspunkt, hvor man i den daværende bestyrelse mente, det fyldte for meget! Heldigvis har vi fået lov at fortsætte, og vi sætter løbende billeder ind. Sidst alle de tæpper, vi modtog på Træf 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>