Vellykket tæppetantedag

træf 2      Sikke en dejlig oplevelse, dagen har været i selskab med 36 tæppetanter – næsten en fordobling af samme begivenhed for 1 år siden!

Stedet, hos Birgith på en gård langt ude på landet i Hejnsvig – er smukt, vejret var skønt, humøret var højt, og “tanterne” medbragte 51 puttetæpper, som nu bliver fordelt imellem de 4 julemærkehjem som gaver til børnene.

træf 1

Der blev hygget mellem alle tæpperne, nogle af dem dekoreret over udstillede veteranbiler!

træf 3

..og suppleret stof-lagre fra de mængder af stof, som Projekt Puttetæpper modtager – så der kan sys flere tæpper!

træf 4

Forstander Vibeke Sørensen og 2 af hendes ansatte pædagoger fortalte gribende om arbejdet med børnene og financieringen af julemærkehjemmene, så vi fik endnu mere  lyst til at gå hjem og sy flere tæpper!

træf 5

Vi kom af med det meste af stoffet, fik en masse tæpper, som nu er fotograferet, men billederne er ikke redigeret endnu. Og det var rigtig hyggeligt at være sammen med så mange andre tæppetanter (og enkelte mænd) og lære hinanden at kende, ikke mindst for de nye tæppetanter, som der er kommet flere af den sidste tid. Der var endda flere, der kom langvejs fra, f.eks. fra Thisted, fra Hornbæk og Allerød!

Tak for en dejlig dag, ikke mindst til Birgith og resten af styregruppen Karin, Rita og Lene!

 

Skriv en kommentar