Puttetæpper og sengetæpper fra Birgith Lorenz

Birgith Lorenz, som havde inviteret til Puttetæppe-tante-træf i Hejnsvig for 2. år i træk, havde selv flere puttetæpper og sengetæpper klar, hængt op som udstilling. De følgende 4 puttetæpper er syet af Birgith Lorenz og quiltet af BeoBeo:

25 birgith lorenz og beobeo

27 birgith lorenz og beobeo 26 birgith lorenz og beobeo 24 birgith lorenz

De næste 3 puttetæpper er syet af Birgith Lorenz, som har quiltet dem med Fix & færdig – teknikken (Quilt-as-you-go):

30 birgith lorenz 29 birgith lorenz 28 birgith lorenzDisse 3 er syet som sengetæppe til en seng på Julemærkehjemmet Fjordmark og quiltet med Fix & færdig af Birgith Lorenz, som udstillede i alt 5 sengetæpper i samme mønster i 3 forskellige farver + samme storblomstrede stof, doneret af Quiltefant:

22 birgith sengetæppe x 5

 

Skriv en kommentar