I kan godt glæde jer – tæppetanter og monteringstanter!

Styregruppen i Projekt Puttetæpper har haft arbejdsdag i dag hos Birgith i Hejnsvig, hvor vi har gennemgået og sorteret alt det utroligt meget stof, som vi har fået doneret fra forskellige steder, samt det, vi har købt for sponsorpenge fra ELLAB-fonden.

hejsnvig stof 2 hejsnvig stof 3 hejsnvig stof 4

Det var mange, mange meter dejlige stoffer, kæmpe store ruller med ensfarvet til bagside mm, masser af bittesmå firkanter, riet om pap, blokke fra tidligere år, UFO’er, mere eller mindre klar til montering, og masser af mellemfor.

Det var næsten uoverskueligt, men nu er det hele skåret op i ½ meter-stykker, 2-meter stykker, 3-meter-stykker og mange Fat Quarters. Samt store bunker “tag-selv-og-sæt-sammen-stykker”, som tæppetanterne kan boltre sig i på dagen.

Det hele er pakket i kasser og sække og fylder 3 store bure.

Invitationerne bliver sendt ud i løbet af en uges tid.

 

Skriv en kommentar