En lille oplysning

Jeg har valgt at stoppe i Projekt Puttetæpper styregruppe. Det var kommet til at fylde alt for meget i mit liv, både med alle de dejlige stoffer jeg var modtager af, (jeg bor i et lille hus på 95 m2) fra mange af jer, og i mit hoved og syliv. Jeg kunne ikke se et stykke stof, uden at tænke puttetæpper, og meget af de ting jeg gerne vil sy til mig selv, ja de er blevet glemt. Jeg modtager de ting jeg har lovet nogle af jer at modtage, og sørger for at de kommer rette sted hen. Og jeg har også stadig lidt mønstre at sælge af, så bare sig til, hvis du ønsker at købe et.

Jeg vil forsat sy puttetæpper, dog ikke med samme fart som tidligere. Og i vil forsat møde mig ude i den store patchwork verden,

 

Mange venlige syhilsner

Lene

En kommentar til “En lille oplysning”

Skriv en kommentar