9 tæpper fra Kirsten Larsen, Middelfart

Kirsten Larsen, Middelfart, er en flittig tæppetante og monteringstante! Her er 2 tæpper, som hun selv har syet og 7 tæpper, som er syet af andre og monteret og quiltet af Kirsten.

1802 kirsten larsenSyet af Kirsten Larsen, Middelfart, af stoffer doneret af Pelunika, Svendborg. Mellemfor sponseret af LB-foreningen.

1802 kirsten larsen 2Syet af Kirsten Larsen, Middelfart, af stoffer doneret af Pelunika, Svendborg. Mellemfor sponseret af LB-foreningen.

1802 kirsten lindholm og kirsten larsenSyet af Kirsten LIndholm, Fredericia. Monteret og quiltet af Kirsten Larsen, Middelfart. Mellemfor sponseret af LB-foreningen.

1802 kirsten dengsø og kirsten larsenSyet af Kirsten Dengsø, Fredericia, monteret og quiltet af Kirsten Larsen, Middelfart. Mellemfor sponseret af LB-foreningen.

1802 lena andersen og kirsten larsen 2Syet af Lena Andersen, Skælskør, monteret og quiltet af Kirsten Larsen, Middelfart. Mellemfor sponseret af LB-foreningen.

1802 lena andersen og kirsten larsenSyet af Lena Andersen, Skælskør, monteret og quiltet af Kirsten Larsen, Middelfart. Mellemfor sponseret af LB-foreningen.

1802 lena andersen og kirsten larsen 3Syet af Lena Andersen, Skælskør, monteret og quiltet af Kirsten Larsen, Middelfart. Mellemfor sponseret af LB-foreningen.

1802 kirsten rasmussen og kirsten larsenSyet af Kirsten Rasmussen, Årslev. monteret og quiltet af Kirsten Larsen, Middelfart. Mellemfor sponseret af LB-foreningen.

1802 anonym quilt kirsten larsenModtaget anonym top, monteret og quiltet af Kirsten Larsen, Middelfart. Mellemfor sponseret af LB-foreningen.

Skriv en kommentar