1800 blokke syet efter 2017-mønster “Musetrappe”

Foreløbig har vi modtaget 1800 blokke, syet efter årsmønster 2017 “Musetrappe”. Det er en fremgang fra 2016, som vi er glade for! Mønsteret har været populært, og det er dejligt.

I går havde styregruppen møde hos Birgith Lorenz i Hejnsvig, bl.a. for at forberede Tæppetante-træffet 9. juni 2018 og lægge en hel del modtagne stoffer i depot, fordi de fylder meget hjemme hos os selv! De skal jo deles ud til Tante-træffet.

140218 sortering blokke 1Vi fotograferede også flere modtagne sengetæpper og puttetæpper (billeder komme senere), og hjalp hinanden med at sortere de modtagne blokke, så de passer sammen til tæpper. Derefter får monteringstanterne blokkene sammen med mellemfor og bagsider.

140218 sortering blokke 2Det var ikke helt nemt at sortere de mange blokke! Men vi håber, at der bliver nogle flotte tæpper ud af dem.

140218 sortering blokke 3Der modtages stadig blokke, så hvis nogen har nogle liggende, så send dem endelig hurtigst muligt.

Skriv en kommentar