Til salg på auktion.

Som andre år har vi givet lov til at nogle tæpper bliver solgt på auktion i forbindelse med den gourmetmiddag, som bliver holdt på Restaurant Bind i Kollund i aften.

Alle indtægter går ubeskåret til Julemærkehjemmet Fjordmark, leverandørerne leveret madvarerne uden beregning, kroen laver maden, og betjeningen ved middagen varetages af flere kendisser fra Kollund, incl. forstanderen på Fjordmark.

De tæpper, dækkeservietter og andre håndlavede ting, som vi giver til formålet, er f.eks. vægtæpper, babytæpper el. tæpper, der er for små til puttetæpper, altsammen i fineste udgave, syet af tæppetanter. Det plejer at indbringe et rigtig flot beløb!

I år er der flere meget smukke dækkeservietter, en fin løber, og disse 3 tæpper:

210618 lille tæppe karion christensen210618 lille tæppe karin christensen skårne firkanter210618 babytæppe til salgVi krydser fingre for et godt salg!

Skriv en kommentar